Szponzorált tartalom
Manapság már édes kevés az, hogy van egy hely, ahol éttermet működtet az ember és ahol az étel is finom. Ennél sokkal inkább bele kell menni a részletekbe, hiszen az arculat és maga a hangulat nem adott, azt meg kell teremteni. A sikeres étterem nyitás titka, hogy minden apró részletet megtervezünk, mindezt a jövőre nézve. A Gasztro Palazzo segít abban, hogy minden szükséges felszerelés meglegyen és abban is tanácsokat ad, hogy ezen belül mire érdemes figyelni. Nagy pillanat az étterem nyitás, amikoris a vendégek már egy kész helyre lépnek be és egy gondosan átgondolt étlapról rendelhetnek. A bútorok szempontjából nem kell lejjebb adni az igényeket, ha mutatós, de egyben tartós darabokat szeretnénk vásárolni. Ezek stílusa bármilyen lehet, de mindenképp alkalmazkodjon az étterem által képviselt imázshoz. Vannak ugyebár azok a fogyóeszközök is, mint a tányér vagy a poharak többek között, melyekből nem árt, ha van tartalék és ha ezek egységesek. Az étlapok megtervezését tanácsos szakértőkre bízni, akik minden részletében szépet tudnak alkotni. A munkaruházat szintén egy alapvető felszerelés, amit ugyancsak ajánlott jól átgondolni, hiszen az alkalmazottak megjelenése is sokat számít az összképben. Hogy hol tudod mindezt beszerezni? A válasz a Gasztro Palazzo weboldalán rejlik!