A gyűrű méret fontos részlet, ha ajándékba vásárolsz!

Szponzorált tartalom

gyűrű
gyűrű

Az ékszer egy olyan értékes tárgy, amelyet általában ékszerkészítő művészek készítenek, és amelynek fő célja a díszítés. Az ékszerek lehetnek különböző anyagokból készültek, például aranyból, ezüstből, nemesacélból, platinából, drágakövekből vagy éppen műanyagból, bár utóbbi nem igazán a hölgyek kedvence.

Az ékszereken belül pedig a gyűrűk iránt van a legnagyobb kereslet. Többnyire ajándékba szokás adni, illetve eljegyzésnél kap főszerepet. Bármelyik alkalomról is legyen szó, ha ajándékozni szeretnénk, a gyűrű méret az első dolog, aminek utána kell járni, s csak azután érdemes nézelődni!

Különböző anyagokból készülhet, mint már említettük, de mind közül a legnépszerűbben az arany és ezüst gyűrűk. Az arany gyűrűt aranyból vagy aranyozva, míg az ezüstöt ezüstből vagy ezüstözve készítik. A nemesacél gyűrű pedig nemesacélból készül, amelyet azok is viselhetnek, akik valamilyen fémallergiával élnek együtt.

A 18k arany gyűrűnek 18 karátos az aranytartalma. Az arany bevonat egy olyan réteg, amelyet aranyból készítenek, és amelyet más anyagokra visznek fel, hogy azok arany színűek legyenek. A cirkónia egy szintetikus kristály, amelyet gyakran használnak ékszerek készítéséhez. A köves gyűrű egy olyan gyűrű, amelyen különböző drágakövek vannak. Az eljegyzési gyűrű egy olyan gyűrű, amelyet általában a férfi ad a nőnek, amikor megkérik a kezét.

Az alkalom mindig fontos részlet a választásnál. A Balcano ékszer webáruházban minden elképzeléseknek megfelelően találhatod meg azt, amit keresel, akár eljegyzési gyűrűt vagy szimplán egy szép ajándék gyűrűt keresel.