Az elektromos redőny megannyi előnye.

Szponzorált tartalom

elektromos redőny
elektromos redőny

Miért ne élnénk a lehetőséggel, ha egyszer olyan kényelmes a kezelése és olyan modern? Az elektromos redőny bekötése jó választás főleg akkor, ha alumínium redőnylécek társulnak hozzá! Elérhető kapcsolós és távirányítós változatban is a vezérlést tekintve.

Nagy szerencse, hogy az elektromos redőny utólag is kialakítható, ha fogalmazhatunk így, hiszen a már meglévő redőnyünket motorizálhatjuk.

Az okos redőny kicsit más kategória, annál lehetőség van arra is, hogy számítógéppel, telefonnal vezéreljük a redőnyöket. Programozható, időzíthető.

Az elektromos redőny olyan kényelmi megoldásokat tesz lehetővé, ami valóban a jövőbe mutat. Könnyedén irányítható és nem kell hozzá a gurtnikkal bajlódnunk. Könnyű kezelni, még akár egy gyerek is simán elboldogul vele.

Amit viszont nem szabad elhanyagolni, hogy ennél a redőny típusnál mindenképp szükség van a villanyszerelő bevonására. Mivel árammal működtethetők a redőnyök, szükség van a 220 V-os kiállásra. Az okos otthon vezérlés és a hozzá beszerezhető érzékelőkkel igazán hatékony lehet a megtakarítás a fogyasztást illetően. Ha nyáron elkezd sütni a nap, máris érzékelheti a redőny és elkezd leengedni, így zárva ki a meleg napsugarakat, ami télen jól jön, nyáron viszont nem igazán van ínyünkre.

Milyen elektromos redőny típusok vannak? Lehet külső tokos, belső tokos és vakolható tokos. Mindegyik esztétikus kivitelben elérhető és szerencsére tökéletesen tudnak passzolni az ingatlan külsejéhez. Lényegében, ahol az oldalirányú elcsúszás gátolva van, annál a redőnynél megoldható a motorizálás.