Klímaszerelés költségek, mi mennyibe kerül?

Szponzorált tartalom

klímaszerelés
klímaszerelés

Egy ideje eléggé felkapottak lettek a klímák. Egy időben csak hűtésre használták őket, hogy a nyári melegben a lakásokban és házakban élhető körülmények között vonulhassunk el hűsölni. Azonban mára rengetegen fűtenek kílmával, aminek most, 2022 végén igencsak nagy előnye van!

Az előnyöket is soroljuk, azonban a gyors klímaszerelés árak azok, amelyek végül közelebb vezethetnek a végleges döntéshez. Vessük bele magunkat a mélybe és nézzük meg, hogy a Klimalex milyen árakkal dolgozik, ha klímaszerelésről van szó!

Egy oldalfali split klíma felszerelése, munkaköltsége és a kiépítés kompletten 75 ezer forint. Itt lényegében a szakértelmet fizetjük meg, ami nem csupán abból áll, hogy valaki a megfelelő csavarokkal, csövekkel felszereli nekünk a klímát, hanem az is benne van, hogy előtte alaposan felmérte a helyszínt, kikalkulálta, hogy hol lenne a legjobb helye a beltéri és kültéri egységeknek, valamint hogy a készülék honnan tudja a legjobb teljesítményt nyújtani. Az alap klíma szerelés ára tehát már tisztázott, de hogy pontosan mi tartozik ide, arról a klimalex.hu oldalon részletesen tájékozódhat bárki, akit érdekel.

A klímaszerelés árak mellett még ott van a készülék díja is. Ez már egy kicsit rugalmasabb dolog, hiszen számos márka és típus létezik már, bőven van miből válogatni. Érdemes megfogadni a klímaszerelő tanácsait, hiszen ő már sokat látott, tisztában van vele, hogy melyek a megbízható klímák és melyik helységbe, annak adottságait figyelembe véve melyik készülék lehet a legjobb választás.

Ha tehát a klímaszerelés árak iránt érdeklődünk, akkor tartsuk szem előtt, hogy a klímakészülék elhelyezésére az ingatlan felosztása, berendezése is hatással van, illetve lehetnek még más szempontok is, ami miatt változhatnak az árak. Viszont mindig van helyszíni felmérés, ami ingyenes és ahol kiderül, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a klímaszerelés!