Méhpempő segítségével a nyomelemekért.

Szponzorált tartalom

Méhpempő
Méhpempő

Hogy a mai ember mindennapjai stresszel vannak tele, hogy az elfogyasztott ételek messze nem olyan egészségesek, mint amilyenek nagyapáink idejében voltak, hogy ma még mindig többet dolgozunk, mint amennyit kellene, miközben kevesebbet mozgunk, mint amihez az emberi test az elmúlt pár ezer évben hozzászokott, nos, ezek együttesen mind-mind óriási rizikótényezővé váltak mára. Ha tenni akarunk valamit az egészségünk érdekében, akkor itt az ideje méhpempő útján gondoskodni a szükséges nyomelemek beviteléről! A Natker honlapján mindent megtudhat, amit erről tudni érdemes: http://natker.hu/products/7/mehpempo-es-mehkenyer

Miért pont a méhpempő kell fog kelleni nekünk a megannyi természetes anyag közül?

A méhpempőről tudni kell, hogy az a méhek garatmirigyében termelődik; fehéres, sárgás színű, tejszerű anyagról van szó, mely savanykás, szúrós illatával nem árulja el magáról azt, milyen értékes dologról is van szó. Holott a pempő az anyakirálynő táplálására szolgál, azaz a dolgozó méhek ezzel etetik a királynőjüket. (Sőt, még a fiatal méhecskéket is a világra jöttüket követő pár napban.) A méhpempőben lévő összetevők közül az ember számára az ásványi anyagok, az antibiotikus hatású elemek fontosak, ugyanis azok miatt éri meg méhpempőt szedni.

A pempő hatékonyan tud szembeszállni a betegségekkel!

A méhek garatváladékának egyik legfontosabb anyaga az úgynevezett acetilkolin, mely egy ideig ingerületátvívő anyag, s a 10-HDA sav, mely antibakteriális, gomba- és vírusölő tulajdonsága okán természetes módon erősíti a szervezet ellenállóképességét, valamint segít a testnek a szabad gyökök eltávolításában. A pempőben fellelhető vitaminok, ásványi anyagok pedig elősegítik az emberi szervezet pontos és kívánatos működését.

Milyen probléma esetén ajánlott élni a Natker méhpempőjével?

Amennyiben Ön gyulladást észlel magában, ha bakteriális fertőzésre gyanakszik (sőt, esetleg tud is róla), ha méregteleníteni szeretne, mert a toxinok felszaporodtak a testében, ha szív- és érrendszeri problémái vannak, ha magas a vérnyomása, ha magas a vércukorszintje, ha meddő nőként nem sikerül teherbe esnie, ha kismamaként nincsen elegendő teje, ha rossz étvággyal bír, ha rosszul alszik, ha emésztőrendszeri gondja akad, ha netán Alzheimer-kórral küzd vagy szklerózis multiplexben szenved, akkor a méhpempőt egyenesen Önnek találta ki a természet (no és a méhek)!

Milyen kiszerelésben érhető el a pempő a Natkernél?

30 grammos kiszereléstől kezdve több lépcsőben egészen fél kilóig terjed a megrendelhető mennyiség, így igazán a vevő testre tudja szabni azt, hogy a pénztárcájának megfelelően egyszerre mennyit is rendeljen meg a pempőből. Tudni kell, hogy bár ez az anyag nem tartozik a legolcsóbban beszerezhető szuperélelmiszerek körébe, kiterjedt felhasználási köre és eredményes alkalmazása miatt mindenképpen megéri az árát!