Elegem lett a tömegközlekedésből, elektromos rollerre váltottam.

Szponzorált tartalom

BestMarkt műszaki áruház - elektronikai és informatikai cikkek
BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek

Az utóbbi időben rengeteget kellett a belvárosban mászkálnom, különböző ügyek intézése miatt. Mivel egy ideje már nyári szünet van az egyetemen, így szinte teljesen elszoktam már a buszokon tülekedő, lökdösődő emberektől, a beszólogató ittas férfiaktól, akik a kapualjakban heverésznek, a folyton késő, lerobbanó járművektől, és a hosszas várakozási időtől a megállókban. Meg kell mondjam, vidéken felnőtt lányként sohasem vonzott a főváros, a tagadhatatlan szépsége ellenére mindig olyan zsúfoltnak és ridegnek tűnt. Jövőre azonban vissza kell térjek a megszokott kerékvágásba és napi szinten be kell majd utazzak a városba az óráimra.

Mikor ez tudatosult bennem, már előre elrettentett a gondolat, hogy hamarosan ismét a dugóban rostokoló, klíma nélküli buszon kell majd szenvedjek órákat és későn sötétben haza gyalogolnom a kihalt utcákon. Eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, eddig úgy, ahogy elviseltem, de be kellett lássam, hogy a tömegközlekedés nem az én világom. Sokan mondták, hogy vegyek egy kocsit, gondolkodtam is rajta, de a reggeli csúcsforgalmat, a dudáló, idegeskedő sofőröket elnézve aligha lennék előrébb. Ezen felül számomra fontos a környezetvédelem, és nem szeretnék egy mérgező gázokat kibocsájtó járművel utazgatni ide oda. Mindenképpen valami olyan megoldáson gondolkodtam, ami a tömegközlekedéshez hasonlóan környezetkímélő, mégis kevésbé idegőrlő, és esténként sem szeretném magam ennyire kitéve érezni a részegen kódorgó embereknek. Mikor chaten beszámoltam a problémámról a barátnőmnek, azt kérdezte, hogy miért nem járok biciklivel. Ez a felvetés persze teljesen helytálló, de sajnos egy korábbi sportsérülésem miatt nem bírok nagy távokat letekerni. Így jutottunk el végül oda, hogy a legjobb megoldás számomra egy elektromos roller lenne. Végül is már sokan használnak ilyet, az akkumulátor gyártását leszámítva környezetkímélő, és még csak a lábamat se erőlteti meg. Mikor megkérdeztem mit javasol, hol vehetnék ilyen rollert, mondta, hogy van egy webáruház, ahonnan már rég óta rendel műszaki cikkeket, és szerinte ott én is találnék magamnak rollert. Át is küldte a linket és a webshop nevét: BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek.

Rá is kerestem egyből, és alaposan végig böngésztem az oldalt. A BestMark többek között számítógépeket, laptopokat, szoftvereket és szórakoztató elektronikai termékeket, mint például 3D nyomtató kellékeket forgalmaz. Ezentúl kaphatók még náluk kocsiba való csere izzók, és egyéb kiegészítők, a GPS-től és tolatóradartól kezdve a mobiltelefonokon át a power bankig, illetve gyermek nyomkövetős órák és digitális, illetve hagyományos képkeretek is találhatunk. Az elektronikai berendezésen kívül szintén találhatunk a kínálatukban háztartási cikkeket, ajándéktárgyakat, bútorokat, baba – mama holmikat, konyhafelszerelést, szépségápolási és egészség megőrző termékeket, fürdőszoba kellékeket, konyhai robotgépeket, valamint gyerekszoba kiegészítőket. Ezen felül kerttel és barkácsolással kapcsolatos cikkeket is kínálnak, mint például kemping felszerelést, kézi szerszámokat, kisállat és rágcsáló távoltartó készülékeket, illetve különböző rovarriasztókat is. Kreatív és hobbi kellékeket is forgalmaznak, valamint játékokat gyerekeknek és babáknak, például plüssöket és különböző logikai játékokat. De, aki lámpákat vagy dekorációs fényeket keresgél is jó helyen jár náluk, különböző LED szalagokat és elemlámpákat is kínálnak. Vásárolhatunk továbbá a BestMarknál biztonságtechnikai eszközöket is, mint például kamerákat, illetve kaputelefont és kapucsengőt is. Az irodaszer kategóriában is érdemes lehet szétnézni, mert találhatunk például interaktív táblákat, iskolai felszereléseket, valamint munkavédelmi eszközöket is.

Tehát szinte bármit is keresünk, ami egy háztartásban szükséges lehet, minden bizonnyal megtaláljuk a BestMark oldalán, ráadásul nagy könnyebbség, hogy mindezt pár gombnyomással megrendelhetjük és nem szükséges egy hatalmas műszaki áruházban bolyonganunk órákig. Ráadásul kérdezni is tudunk az adott termékről, az oldalon a „Kapcsolat” menü alatt megtaláljuk az áruház dolgozóit és az elérhetőségüket, akikkel ezáltal felvehetjük a kapcsolatot és érdeklődhetünk a termékekről. Maga az üzlet egyébként Budapesten, a 9. kerületben található, a Petőfi hídtól nem messze, ami egyben a szervízük helyszíne is, így az esetleges meghibásodott termékeket ide tudjuk visszavinni javíttatani. A cég vállal garanciát a termékeire, ehhez azonban fontos, hogy a termék és minden tartozéka hiánytalanul meglegyen, lehetőleg a gyári csomagolásával együtt, illetve szükséges elvinni a magunkkal a számlát és a garanciajegy másolatát is, egy kitöltött jegyzőkönyvvel a panaszról, amelyet az oldalról lehet letölteni.

Mivel webshopról van szó, természetesen jogunkban áll elállni a vásárlástól 14 napon belül, ráadásul a BestMark esetében ez indoklás nélkül is lehetséges. Ez esetben szintén a megadott címre, a szervizbe tudjuk visszavinni a nem kívánt terméket. A cég mellesleg megbízható bolt minősítést is kapott az Árukeresőn. Illetve az oldalon online vitarendezésre is van lehetőség, így, ha valaki elégedetlen egy termékkel, de nem kíván emiatt messziről beutazni, akkor ezt a módszert is érdemes lehet alkalmazni. A BestMark egyébként viszonteladókat is kiszolgál, amelynek feltétele a viszonteladói szerződés, és ilyen esetben szükség van egy regisztrációra az oldalon.

Miután úgy véltem, hogy a termékeiket jó áron kínálják, és a forgalmazott márkák alapján jó minőségűnek is tűnnek, ki is választottam az elektromos rolleremet. Nem volt olyan könnyű dolgom, hiszen széles választék várt, de a vásárlói vélemények, illetve a termékleírásban megadott jellemzők szerint sikerült a számomra legmegfelelőbbet megtalálni. Mivel a termékekre garancia is van, és azt olvastam, hogy a szállítás sok esetben már 2 napon belül megvalósul, gyorsan meg is rendeltem a terméket. A rendelés könnyen ment, választhattam, hogy házhoz szállítással, csomagponton történő vagy pedig személyes átvétellel kérem. Ennek árát a csomag súlya határozza meg. Mivel egy nagy méretű eszközről van szó, és nincs kocsim így természetesen a házhozszállítást választottam. Az oldalon azt írják, hogy a webáruházról történő rendeléseket a GLS futárszolgálat intézi, és természetesen munkanapokon szállítanak, reggel 8 és délután 6 óra között. Mivel én most nyáron dolgozom és egyébként sem szoktam otthon lenni ilyen tájt, és a futárszolgálat csak kétszer tudja megkísérelni a kiszállítást, a munkahelyem címét adtam meg. Direkt jól is jön, így nem kell majd hazafelé tömegközlekedéssel mennem, egyből ki is próbálhatom majd az új szerzeményemet. A rendeléseket mellesleg délután négyig érdemes leadni, mert így a következő munkanapon már garantáltan kiszállítják a csomagot, amennyiben az megtalálható a raktáron, de ezt minden terméknél feltüntetik. Nekem is sikerült tegnap időben leadnom a rendelést, úgyhogy már izgatottan várom, hogy mikor kapom kézhez.

Egyébként a BestMark céget nem csak akkor érdemes figyelemmel követni, ha vásárolni kívánunk tőlük, de sokszor a jelenleg nyitott pozícióikat is a webáruház oldalán hirdetik, tehát ha valaki állást keres, akkor hasznos lehet ellátogatni oda is. Ha pedig műszaki cikkeket keresgélsz, akkor mindenképp irány a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webáruháza!