Ha már az időjárás kiszámíthatatlan, a biztosításunk legalább ne legyen az!

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

Barátnőmmel, Cilivel ebben az évben nagyon kellemes nyaralásban volt részünk. Egyébként minden évben el szoktunk menni kettesben egy ilyen lányos nyaralásra, de van, hogy azért nem sikerül ennyire jól, mint ez a mostani.

Tavaly például a Balatonra mentünk el négy napra úgy, hogy a foglalásunk megvolt előre, és a szállással bár minden rendben volt, az időjárás végül megtréfált minket, és sajnos nem is kicsit. A négy napból csak egyetlenegy délután volt, amikor ki tudtunk menni a partra, de még akkor is olyan hűvös volt, hogy a vízbe nem tudtunk belemenni. A többi három napon pedig szörnyű eső és szél volt, így még a partra se mehettünk, úgyhogy helyette éttermekbe, kiállításokra mentünk.

Persze így sem volt rossz, csak mégis csalódottak voltunk, hiszen nem erre számítottunk.

Idén azonban minden tökéletesen alakult. Nem csak a kis szálló és annak személyzete, de az időjárás is kegyes volt hozzánk, sőt, még olyan programok is alakultak végül, amikre nagyon vágytunk, de végül már lemondtunk róluk, mert úgy tűnt, hogy nem lehet összeszervezni.

Így például eljutottunk lovagolni és egy különleges sajtkóstolóra is, amihez ràadàsul végül szinte mozdulnunk sem kellett, mert a szállásadónk, Marci odaszervezte az eseményt az apartman kis, földszinti rendezvénytermébe.

Marcit előző év telén ismertük meg egy síelésen, s mivel azonnal jóban lettünk, el is határoztuk már akkor, hogy a következő nyáron nála fogunk nyaralni. Egyébként Marci afféle mindentudó ember volt, nem lehetett neki olyan praktikus problémához kapcsolódó kérdést feltenni, amire ne lett volna azonnal egy tippje vagy kész válasza.

A férjem nővérének például egy napvitorlákat áruló helyet ajánlott, ami tökéletesen bevált, Cilinek pedig biztosításközvetítőt még tavasszal, amikor az unokatestvérénél beázás volt, és ez annyira megrémítette, hogy azonnal akart egy jó biztosítást, csak épp azt nem tudta, hogyan is kéne belevágni a megfelelő lakásbiztosítás ajánlatok felkutatásába.

Ráadásul semmi kedve nem volt napokig ilyen szerződéseket olvasni annak érdekében, hogy képbe kerüljön, ugyanakkor viszont tudta, hogy megfontolatlanul semmi értelme egy ilyen dologba belemenni. Ekkor ajánlotta neki Marci a Pannon Safe nevű céget, mely a legtöbb neves és megbízhatóként elismert biztosítóval kapcsolatban áll, és amellett, hogy tüzetesen ismeri ezeket a termékeket, a szektorban szerzett sok éves tapasztalatnak köszönhetően szakmailag felkészült tanácsokkal tudja ellátni biztosítást kereső ügyfeleit.

Marci is rajtuk keresztül kötötte a biztosítását, és maximálisan elégedett volt. Egyrészről minden egyéni igénye teljesült, így például a kerti bútorok biztosítottsága, a kisállat biztosítás és a teljes körű csőtörés biztosítottság is, mely kiterjed az elfolyt víz kárának megtérítésére is, másrészről pedig a legkedvezőbb, de az alulbiztosítottság veszélyét még kivédő konstrukcióban kaphatta meg mindezt.

Természetesen ezt végig hallgatva Cili is mellettük döntött, és nem is bánta meg. Már a honlap is nagyon szimpatikus volt neki, s az is beigazolódott, amit Marci mondott neki a munkatársairól, nevezetesen hogy segítőkészek, gyorsak és profik.

Nagyon figyeltek az egyéni igényekre is, ami Cilinél az unokatestvére története miatt ugye a beázás kérdése köré csoportosult, így aztán a lakásbiztosítás ajánlatok közül olyat választottak számára, ami még a nyitva hagyott ablak esetén történő ázásra is fizet.

Szóval, az idei nyaralásunk nem utolsósorban emiatt is sikerült olyan kiválóan, hiszen nem csak a programok és az időjárás számítanak, de az is, hogy az ember nyugodtan induljon el otthonról, s Cili esetében ezt az új biztosítása garantálta.