A 3G HIFU kezelésbe veszi az arcbőrt!

Szponzorált tartalom

3G HIFU
3G HIFU

Vannak szerencsésebb emberek, akik az idő előrehaladtával is meg tudják őrizni bőrük szépségét, rugalmasságát. Számos praktika létezik, amelyeket a nagyszüleink is alkalmaztak, azonban ma már rendkívül korszerű és valóban hatásos eljárások léteznek ebből a szempontból.

Az egyik ilyen a 3G HIFU, amely Pécs városában a Golden Shape Szalonban is elérhető. Lényege, hogy ultrahangos technikával bontják a bőr alatti szöveteket, ahol a kollagént tartalmazó sejtekre hatnak pozitívan. Ezzel segítik elő a bőr regenerációját.

Sokan fekszenek kés alá annak érdekében, hogy megőrizhessék fiatalságukat. Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, nem is feltétlenül hiúság kérdése az, hogy megragadjon minden módszert annak érdekében, hogy feszesebb bőre lehessen. A 3G HIFU esetében szó sincs sebészi beavatkozásról, hiszen sem szike, sem más drasztikus eszköz nem kerül elő a kezelés alatt!

A bőr alatti mélyszövetekben lévő kollagén újratermelődését ösztönzi ez a kezelés, ami segítség abban, hogy a későbbiekben magától termelődhessen újra a bőrünk rugalmasságáért, fiatalságáért felelős anyag. Bár nem sebész végzi el, mégis magas hozzáértést igényel, ezért is ajánljuk figyelmedbe a fent említett szalont, amely Pécsett található.

Nem csak az arcon, hanem a test egyéb területein is nagy sikerrel alkalmazható. Szerepet játszik a cellulit kezelésben és egyúttal az alakformálásban. Olykor hiába tartjuk be szigorúan a diétákat és sportolunk, mozgunk rendszeresen, a bőrünk egy bizonyos szint felett már nehezen tud magától regenerálódni, de legalábbis nem olyan mértékben, mint azt várnánk. Ilyenkor jó választás a 3G HIFU, ami hatékony segítség ezekben az esetekben!

A non-invazív eljárást követően semmilyen nyoma nem marad a kezelésnek azon kívül, hogy látványos változást érhetünk el vele a testünk, alakunk kapcsán. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, látogass el a Goldenshape.hu weboldalra, ahol mélyrehatóan megtudhatod, hogy milyen módon hat az ultrahangos technológia testünkre. Az árak szintén láthatóak az oldalon, tehát minden adott ahhoz, hogy ha elszántan szeretnéd megőrizni szépségedet, akkor elérhesd a 3G HIFU-t!