Váratlan helyzetek ellen a gumidiszkont.hu-val.

Szponzorált tartalom

gumidiszkont.hu
gumidiszkont.hu

Néhány hete a férjemmel úgy döntöttünk, hogy ideje kicsit pihennünk, mert egy elég húzós időszak volt mögöttünk. Sok volt a stressz mind a magánéletünkben, mind a munkában, és ez nem tett jót sem az egészségünknek, de a kapcsolatunknak sem. Úgy gondoltuk, hogy egy wellness hétvége jót fog tenni valami távoli, csendes helyen. Igyekeztünk egy olyan hotelt választani, ami a természet közelségében van, és lehetőleg se internet nincs, de még térerő sem nagyon. A férjem figyelembe vette a kérésem, és ennek megfelelően választotta ki a szállást a hegyekben. Oda az új autónkkal utaztunk, amit nemrég vettünk. Beszélgettünk róla, hogy lehet, hogy egy kicsit meredek ötlet volt így ősz végén elindulni nyári gumikkal, hiszen már bármikor leeshet az első hó. Viszont erre későn gondoltunk, de már nem volt idő téligumit vásárolni. Nem estünk kétségbe, hiszen a férjem már jó ideje a gumidiszkont.hu oldaláról rendeli ezeket a dolgokat. Kényelmes is, hiszen nem kell személyesen elmennünk értük, és persze a minőség is megbízható, nem kell miatta fájjon a fejünk.

Már én is jól ismerem a gumidiszkont.hu- és kifejezetten szeretek innen rendelni, pedig ez nem volt mindig így. De ez egy olyan webáruház, ami a hozzám hasonló embereknek is élvezetessé teszi a vásárlást. Muszáj volt nekem is beleásnom magam, mert van egy saját kisautóm, és az azzal kapcsolatos teendőket bizony nekem kell észben tartani. Ahogy a gumidiszkont.hu oldalára érkezünk, rögtön az ember szeme elé az autógumi kereső fog ugrani. Ez egy nagyon hasznos funkció, főleg azoknak, akik nem tudják, milyen autógumi is kellene nekik. A találatokat lehet szűkíteni például évszakra és márkára is. Esetünkben ez azért hasznos, mert mi téli gumit keresünk, és ha használjuk a szűrőt, akkor nem kell végignéznünk az összes nyári darabot.

Amikor az ember egy kicsit lejjebb görget a weboldalon, két cím, azaz a nyári gumi és téli gumi alcím alatt címkéken egy csomó márkát talál, ami egy kicsit tudja segíteni azokat, akik egyelőre teljesen el vannak veszve. Nekem is anno nagy segítséget jelentet ez. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy miért pont a gumidiszkont.hu oldalát válasszuk. Erre az a válasz, hogy először is ők egy 100 % – ban magyar cég, akik már 19 éve gumiszereléssel és értékesítéssel foglalkoznak. Ez azért nem kis idő, valljuk be. Másrészt, ha az ember legalább 4 gumiabroncsot rendel, és ezt a rendelést délig leadja, akkor akár másnap kézhez kaphatja a csomagját. Szerintem ez nagyon jól hangzik, ha olyan helyen lettünk volna, akár mi is odarendelhettük volna a hotelhoz, ha nagyon aggasztotta volna valamelyikünket az esetleges havazás. De sajnos, mint említettem, olyan helyen voltunk, ahol nem volt térerő sem. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy a főszezonban, vagyis március 11. és május 15., valamint október 10. és december 31. között a futárszolgálatok extrém módon le lehetnek terhelve, így lehet, hogy a kiszállítás több időt is igénybe vehet. Megbeszéltük a férjemmel, hogy ahogy hazaérünk, megrendeljük a gumidiszkont.hu oldaláról az új téli gumikat az autóra, és az enyémre is, hiszen már egy ideje használtam őket. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer képes leszek a nyaraláson is gumiabroncsokról beszélni, de hát változnak az idők.