Szőke herceg fehér vitorláson, grátisz gyűrűvel.

Szponzorált tartalom

lánykérés ötletek
lánykérés ötletek

Mindannyian máshogy képzeljük, milyen lesz majd mikor felnövünk. Valaki tűzoltó akar lenni, valaki katona, vadakat terelő juhászról mondjuk már keveset hallani, de végül is miért is ne. Én mondjuk már akkor is szerettem nagyban gondolkodni és miután rájöttem, hogy egy tömblakás harmadik emeletéről nehezen leszek kertész, kitaláltam magamnak, hogy én színész akarok lenni. Meg is tettem ezért lényegében mindent, ott voltam az összes versenyen, színi körben, író-olvasó találkozón, színházi találkozókon és nyílt napokon és mindenen. Mindeközben viszont nagyon erősödött az életemben a zene jelenléte is és egyre inkább vette át a színház szerepét, vagy legalábbis azt az érzést, amit kezdetben csak a színház tudott kiváltani belőlem. Így lett aztán végül zenész a szakmám, a végzettségem, a hivatásom és egyetlen pillanatra sem bántam meg, hogy ebbe az irányba sodort az élet, én pedig hagytam magam sodródni.

Ez az én kis utam, az én kis történetem. De ha nem nézem ennyire specifikusan a dolgokat, akkor azért sok olyan közös pont van mások életével, ami egészen hétköznapinak mondható. Olyan mérföldkövek, amit mindenki nagyon vár, mert valamilyen szempontból fordulópontok lehetnek, vagy csak szimplán olyan élmények és emlékek, amik örökre az emlékezetünkbe éghetnek. Mint például egy szalagavató bál, egy kerek évfordulós születésnap, egy diplomaosztó, egy első koncert, vagy épp egy utolsó.

Én például minden mozzanatára emlékszem a szalagavató bálunknak, pedig már lassan 10 éve volt… Imádtam minden percét, csupa olyan ember vett körül, akit nagyon szeretek, szépek voltunk, fiatalok és bohók, tele célokkal és reményekkel. Mondanám, hogy gyönyörű pillanat volt, de valójában az egész este csodálatos volt, és persze azóta is történtek velem lenyűgöző dolgok, ez valahol mégis az olyan események között van nálam számon tartva, amire talán tényleg örökké emlékezni fogok. Legalábbis fotó elég sok van róla, úgyhogy minden bizonnyal tényleg megtörtént.

Van egy dolog, ami minden bizonnyal minden nő életében egy várva-várt pillanat egészen kiskoruk óta: amikor eljön értük (értünk) a szőke herceg fehér lovon, letérdel és egy hatalmas gyémánttal biztosít minket az örök szerelméről, miközben a kezünket kéri. Na de mi van, ha nem fehér lovon jön, hanem mondjuk egy fehér vitorláson vagy yachton? Kicsit utópisztikusan hangzik? Vagy úgy, hogy ez csak annak a bizonyos legfelső rétegnek jöhet össze? Hát egyáltalán nem így van!

BalatonPRO – lánykérés ötletek és minden, ami balatoni vitorlázás

Egy rendkívül szerencsés barátnőm történetén keresztül ismerkedtem meg a BalatonPRO-val, akik mindennel is foglalkoznak, ami a balatoni vitorlázáshoz köthető. Lehet tőlük egyszerűen csak hajót bérelni, lehet tőlük vitorlázni tanulni, különféle fürdő túrákra menni, vagy még akár horgászni is. De amiért ennyire szerencsés volt az én drága barátnőm az az, hogy a kedves párja egy ilyen vitorláson kérte meg a kezét varázslatos körülmények között.

Azért valljuk be, nem egy rossz lánykérés ötlet az, hogy beviszed a csajod a Balaton kellős közepére egy vitorláson, megálltok szépen a hihetetlen kékség közepén, nézitek együtt a naplementét és gyönyörködtök az utánozhatatlan Balaton-felvidékben és abban a változatos és millió közül felismerhető domborzatban, ami ott van, majd egyszer csak a pillanat csúcsán előrántasz egy csodálatos gyűrűt a zsebedből és megkéred életed párját, hogy legyetek életetek végéig egymás mellett. Ezt azért én is el tudnám fogadni.

Mint utóbb kiderült, ebben rengeteget segített a BalatonPRO csapata. Pontosan a barátnőmékhez hasonló párokra „szakosodtak” úgymond, az olyan fiatalokra, akik szeretnek kilógni a tömegből és mindig valami extrát csinálni, vagy valahogy úgy csinálni egy teljesen hétköznapi dolgot, hogy az mégis exkluzívvá váljon. Hiszen ha megfelelő helyen és időben hangzik el a nagy kérdés, hogy hozzám jössz feleségül? – akkor jó eséllyel csak egyetlen válaszlehetőség jöhet szóba a leendő aránál.

Abban, hogy egy ilyen csodálatos és utánozhatatlan élményben lehessen része a kedves párnak kétféle módon tud segíteni a BalatonPRO. Két csomagot ajánlanak, amelyek közül választhat a bátor vőlegény-jelölt. Az egyik lehetőség, amit ők alap csomagnak neveznek magában foglal egy 2 órás vitorlázást a gyönyörű Balatonon, természetesen kapitánnyal, hiszen ez is olyan, mint az autó, csak az vezetheti, akinek van hozzá jogosítványa. Tartalmaz egy pezsgős koccintást az ünnep pillanatát követően, valamint bármi mást, az előre egyeztetett forgatókönyvnek megfelelően. Tehát ha mondjuk egy vízi mentést kell eljátszani, lehet, hogy az sem okoz problémát.

Ehhez képest az extra csomag nem csak a vitorlázást és a koccintást foglalja magában, de egy gyertyafényes vacsorát is a Balaton partján, valamint egy éjszakát a vitorláson. Ezek nem azok a dolgok, amiket a mindennapokban bárki elmondhat magáról, hogy kipróbálta már, járt már ilyen helyen, vagy hogy aludt már vitorláson. Ráadásul az meg teljesen természetes, az aktuális igényeknek megfelelően változik maga a forgatókönyv, tehát hogyha a kedves vőlegény-jelöltnek valamilyen speciális kívánsága van, akkor jó eséllyel azt is meg tudják valósítani. A lényeg, hogy ez az alkalom csak kettőjükről szóljon.

Itt is adódik rögtön a következő kérdés, hogy na de hogy lesz meg az az intim szféra, amit egy ilyen esemény igényelne, hogyha ott a kapitány? A választ nagyon egyszerű, a kapitány a megfelelő pillanatban a kellő tapintatossággal lemegy a kabinba és amíg megtörténik a csoda, addig előkészíti a pezsgőket a koccintáshoz. Tehát ha úgy akarja a pár, akkor szinte észre sem lehet venni, hogy ő is ott van, a legcsekélyebb mértékben sem rondít bele a jelenléte ebbe a felejthetetlen pillanatba, mi több, igény esetén ott van és dokumentál.

Szerintem ez bőven lefedi a tökéletes lánykérés definícióját, számomra ennél nem kell több. Minden adott, gyönyörű táj, az exkluzív környezet, az intim, privát légkör, gyertyafény, naplemente, csillagok. Mintha az egészet csupán valami romantikus filmben nézném és nem is a valóság lenne. Pedig nagyon is az, ráadásul nem kell mindezért a világ végére menni, elég nemes egyszerűséggel csak Siófokig!

A különböző csomagokra és speciális igényekre a honlapon lehet árajánlatot kérni, vagy e-mailbe, rendkívül sürgős ügy esetén pedig akár telefonon is lehetséges egyeztetni a céggel.

Ha nem akarjuk a véletlenre bízni, hogy melyik „járgány” lesz az, amelyiken kihajózunk, arra is van lehetőség, hogy a galériában végignézzük a hajókínálatot és bár erről nem olvastam pontos részleteket, de ha külön kívánságunk, hogy valamelyikkel futhassunk ki a vízre, akkor jó eséllyel ezt is igyekeznek megvalósítani nekünk. Egyébként mindegyik hajó nagyon szép állapotban van, én bármelyiken nagyon szívesen elringatóznék egy éjszakát.

Hogyha attól féltek, hogy a vitorlázás nem való mindenkinek, és bizonyos esetekben elég félelmetesnek tűnik, ahogy megdőlnek a hajók, hadd áruljak el egy titkot: minden csak a kapitányon és a kommunikáción múlik. Ezek a vitorlások rendkívül biztonságosak, nem tudnak felborulni. Az, hogyha egy nagyobb szélben kicsit kitettebb helyzetbe kerül, teljesen természetes, sőt, jó is, hiszen így lehet vele igazán haladni. Viszont, ahogy egy autóban is megválaszthatjuk a sebességet, úgy itt sem kötelező érvényű dolog repeszteni a vízen. Attól még, mert jó szél van, nyugodtan lehet lazán hajókázni, hogyha arra van csak igény. És persze lehet nagyokat ejteni és tempózni, ha kicsit bevállalósabb a páros. Én személy szerint imádom, amikor megdől a hajó, mert akkor érzem, hogy igazán közel vagyok a vízhez és hogy minden úgy történik, ahogy annak normál működése szerint lennie kell. De ez mind opcionális, tehát hogyha a megrendelő fél ezektől a szituációktól akkor sincs semmi gond, szólni kell, hogy ez túl sok és máris vissza lehet kapcsolni a visszafogottabb üzemmódba.

Szóval lényeg a lényeg, szerintem ez egy csodálatos lehetőség arra, hogy felejthetetlenné tegyük ezt az alkalmat és persze vannak még nagyon kreatív lánykérés ötletek, de én nagyon-nagyon boldog lennék, hogyha a párom valami hasonló környezetben tenné fel nekem a nagy kérdést.