A hotelben is a céges ügyeimen gondolkodtam.

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás
székhelyszolgáltatás

A címből talán azt gondolnátok, hogy az a típus vagyok, aki még a nyaralása közben is a munkáján, illetve a vállalkozásán agyal.

Nos, ez részben igaz, valóban sokszor forog az agyam azon, miként is tudnám sikeresebbé tenni a vállalkozásomat, de most ebben az esetben tényleg nem erről volt szó.

Egy igazán pompás, vidéki szállóban töltöttünk el egy hétvégét a családdal, egy olyan környéken, mely akár egy mesében is szerepelhetne, annyira gyönyörűséges volt.

Biztosak lehettek benne, eszembe se jutott volna normális esetben, hogy ebben a környezetben a munkán járjon az eszem, főleg, hogy ott volt a családom is velem, akikre mostanában sajnos kifejezetten kevés időm jut.

Akkor tulajdonképpen mi a fene volt ez az egész?

A cégemmel kapcsolatban hibát találták az ellenőrök, amit egyébként teljesen szabályosan vezetek, minden fontosabb törvényt betartva. A hiba persze tényleg ott volt, de ez inkább egy apró figyelmetlenségből fakadt.

Mindenesetre ez az eset alaposan rányomta a bélyegét a hétvégi kiruccanásomra.

Utólag már könnyű okosnak lenni, de ha előbb hallok a szekhelyszolgaltatas24.hu szolgáltatójáról, akkor ez az egész biztosan nem történik meg, és el is mondom nektek, miért van ez így.

Amivel ők foglalkoznak, az a székhelyszolgáltatás, és ha az én cégem is az ő segítségükkel működik, akkor az említett fiaskó sem történik meg.

Ők mindenről gondoskodnak, ami csak felmerülhet egy székhellyel kapcsolatban.

Csak egy példa: tesznek róla, hogy a cégtábla egy olyan helyre legyen kitéve, ami közterületről is jól látható, ugyanis, ha ennek valaki nem tesz eleget, vagy csak nem eléggé látható módon teszi azt, akkor komoly következményekkel számolhat.

Talán kitaláltátok már, hogy én is pontosan egy ilyen apró bakit követtem el.

Mennyivel egyszerűbb lesz majd az életem vállalkozóként, ha a székhelyemről, és minden ezzel kapcsolatos ügyintézésről, majd ők gondoskodnak helyettem!

Ez azoknak is való, akiknek alapvetően borsódzik a háta az ilyesféle hivatalos ügyektől, és inkább csak arra szeretne fókuszálni, ami valóban fontos: a vállalata mindennapi működésére!

Ha esetleg Téged is komolyan elkezdett érdekelni a székhelyszolgáltatás, akkor csak a következőt kell tenned: klikkelj rá a fenti linkre, és egy olyan weboldalon találod majd magad, ahol egyből és kényelmesen elérsz majd minden olyan információt, ami szükséges a folyamat elkezdéséhez.

A weboldal szerkezetileg és design szempontjából is abszolút professzionális, és akkor se tudnék belekötni, ha szeretnék.

Egyébként anyagilag is sokkal jobban ki fogok jönni, ha tőlük bérlem a cég székhelyét, mert az áraik valami egészen elképesztően barátinak mondhatók.

Van lehetőség Budapesten és Újlengyelben is székhelyszolgáltatás igénybevételére.

Az újlengyeli változat további előnyökkel is szolgálhat, de azt alapvetően nem minden vállalkozás tudja kihasználni, de nem kell aggódnod, mert majd segítenek Neked a számodra megfelelő csomag kiválasztásában.

Nekem egyébként a budapesti székhely lesz majd a megfelelő.

Egy valami volt csak, ami miatt tartottam egy kissé: ha nem lesz tárgyalótermem, akkor hol fogom majd fogadni az ügyfeleimet és partnereimet?

Hamar kiderült, hogy kár volt aggódni, hiszen ők tárgyalótermet is biztosítanak a számunkra, ha arra lenne szükségünk.

Még sokat tudnék Nektek beszélni erről a kiváló szolgáltatásról, de szerintem ennyi elég már, hogy kedvet kapjatok hozzá, de ha esetleg még lenne kérdésetek, arra a weboldalon valószínűleg választ fogtok kapni, de persze személyesen is kérdezhettek majd tőlük.