A legjobb porlasztó tisztítást egy közös nyaralás során ismertük meg.

Szponzorált tartalom

porlasztó tisztítás
porlasztó tisztítás

A legjobb porlasztó tisztítást egy közös nyaralás során ismertük meg.

A szenvedélyünkké vált a világunk felfedezése

A párommal nagy utazók vagyunk, nagyon szeretünk utazni, kirándulni. Rengeteg helyen voltunk már együtt, és nagyon remélem, hogy még számos helyre el fogunk jutni közösen. Nem is olyan régen amúgy azt vettük a fejünkbe, hogy közös életünk során a világ összes országába ellátogatunk együtt. Így hát vettünk egy nagy világtérképet, és felakasztottuk a falra. El is kezdtük az utazást, nagyon sok helyen jártunk már. Amikor külföldre megyünk és egy idegen országba látogatunk, akkor miután hazatértünk, mindig megjelöljük a térképen is. Külön gombostűket is vettem hozzá, szép, színes fejű gombostűket. Nagyon jól néz ki a térkép, amikor egy-egy újabb színes fejecske felkerül rá!

De persze belföldön is nagyon szeretünk utazni, nem csak külföldre járunk szívesen. Mondjuk Magyarország térképet még nem szereztünk, de azt is simán kiakaszthatnánk a falra. Kicsiny hazánkban nagyon sok helyen jártunk már, így szerintem elárasztanák a gombostűk a térképet. A kedvenc itthoni helyszínem talán Tihany. A Balaton vidéke egyébként is lélegzetelállító, és bármelyik évszakban mész, mindegyiknek meg van a maga szépsége. Ha nyáron mész, ugyan elég sok a turista, és elég zsúfolt is a Balaton környéke. Ugyanakkor viszont hihetetlen hangulatot tud árasztani a vízpart és az a sok vidám ember egy meleg nyári napon. Ahogy beköszönt az ősz és a szüret, egészen megváltozik a Balaton arculata. Télen pedig egyenesen gyönyörű a befagyott víztükörrel – igaz, az élet ekkor szinte visszaköltözik a tóvidékre, mert mindenki jön le korcsolyázni.

A szívünk csücske mindig is Tihany marad

Tihany viszont nyáron a legszebb, amikor virágoznak a levendulák. Idén is megszálltunk Tihanyban, egy felejthetetlen hetet töltöttünk ott. Ilyenkor azért megengedünk magunknak egy kis luxust a párommal, így mindig egy neves luxus szállodát veszünk ki, hogy teljes legyen a kényeztetés. Meg kell hogy mondjam, egy ilyen szállodában viszont nem akármilyen embereket lát ám a nyaralása közben az ember lánya! Minden, amit viselnek, valószínűleg a többszöröse annak, mint amit valaha meg tudnék fizetni. De ami a legjobban lenyűgöz, ha gazdag emberekkel hoz össze a sors, az az autójuk. Tavaly Tihanyban láttunk egy igazán fantasztikus darabot, egy sport autót, lenyitható tetővel. Istenem, abba egyből beleszerettem! Talán túlságosan feltűnően bámultam, mert egy idő után odalépett mellém a tulajdonosa az autónak, és széles mosollyal megkérdezte tőlem, hogy tetszik-e a járgány.

„Nagyon tetszik” – vallottam be töredelmesen, majd egy nagy és hangos sóhajtás hagyta el a számat. „Biztosan nem lehet egyszerű karban tartani. Ráadásul ez dízel autó, nem igaz?” – kérdeztem, de már jött is  felelet a tulajdonostól. „Igen, dízel, de a karbantartás könnyebb, mint gondolnád. Tegeződhetünk?” – kérdezett vissza. Nagy meglepődöttségemben már nem is emlékszem, hogy sikerült kiböknöm, hogy „igen”, de valahogy biztos megoldottam, mert a muksó mosolyogva folytatta a beszélgetést. „A titok mindössze annyi, hogy nagyon kell figyelni a porlasztó tisztításra. Én ehhez a Liqui Moly Pro-Line termékcsalád dízel rendszertisztítóját ajánlom, az bármilyen dízel autóhoz megfelelő választás lehet” – mondta az újdonsült ismerősöm, majd udvariasan elköszönt, és ment tovább a dolgára.

Porlasztó tisztítás egy szuper termék segítségével

Nagyon szép napunk volt a párommal, sokat sétáltunk a levendulák között, fantasztikus volt. A hotelbe visszaérve aztán rákerestem erre a porlasztó tisztításra, és a Liqui Moly termékét is megtaláltam az olajwebshop.hu-n. Nagyon megörültem neki, hogy megismerhettem ezt a terméket, ugyanis nekünk is dízel autónk van, és még simán jól jöhet nálunk is ez a termék. A leírásban nagyon jókat olvastam róla. Ami a leginkább megtetszett ezzel a termékkel kapcsolatban, hogy nagyon kímélően bánik a dízel rendszerrel. Az az érzésem támadt, hogy aki ezt a terméket használja, csak jót tehet a dízel autójával. A porlasztó tisztítással ugyanis kvázi megelőlegezi az autó egészségét és a karbantartását, így megnöveli a motor élettartamát.

A Liqui Moly termékének használatával gyakorlatilag az üzemanyag-ellátó rendszert tudjuk karban tartani. Ha használni kezdjük ezt a terméket, észrevesszük majd, hogy sokkal kevésbé fognak elkopni az autó motorjának az alkatrészei. Sőt, a termék használatával a befecskendező fúvókákból is eltüntethetők a lerakódások! A jobban karban tartott dízel rendszer pedig azt eredményezi, hogy a gázolaj égési teljesítménye is sokkal jobb lesz. De ez még nem is minden, amit erről a termékről elmondhatok! A leírás azt ígéri, hogy rendszeres porlasztó tisztítással megelőzhető a rozsda és az alkatrészek korrodálása, illetve a részleges terhelésnél jelentkező kopogás is megakadályozható, ha megfelelő rendszerességgel alkalmazzuk a tisztítást. És hogy mit nyerhetünk még? Kevesebb károsanyag-kibocsátást, átlátszóbb füstöt és kisebb dízelolaj-fogyasztást.

Még a párom is elismerően nyilatkozott a termékről!

Amikor megmutattam a terméket a páromnak, nagyon megörült neki. Megdicsért, szerinte jó ötlet lehet nekünk is beszerezni ebből a rendszer tisztítóból. Ráadásul magáról a termékről már ő is hallott, és csupa jókat olvasott róla. Ő az én leírásomat még annyival egészítette ki, hogy a porlasztó tisztítással megbízhatóbb a motor működése, és persze jóval gazdaságosabb is, hiszen a termék helyreállítja a motor teljesítményét, és optimális égést biztosít a motor számára. Állítólag megfelelően tesztelték is a terméket, elsősorban fékpadi méréseket végeztek a szakemberek. Még műszaki vizsgáztatás előtt is javasolják a használatát, ugyanis javítja a kipufogógáz koncentrációját és csökkenti az emissziós értéket.

Mindent egybe vetve azt hiszem, a Liqui Moly Pro-Line dízel rendszer tisztító igazi kis csodaszer. Ha eleget és megfelelően használod, akkor az autómotor teljesítménye akár még azt az állapotát is visszanyerheti, amilyen fénykorában volt valamikor! Ezzel a termékkel optimális égési folyamatot érhetünk el, és egy esetleges szervízt is megspórolhatunk vele, ha preventív jelleggel, megfelelőképp használjuk a terméket. Közös nyomócsöves és adagoló fúvókás dízelekhez is kiváló választás, a végeredményt nem befolyásolja, milyen típusú dízel motoron alkalmazza az ember lánya. Meglehetősen gazdaságos is, az olajwebshop.hu-n 500 ml-es kiszerelésben kapható. Ez 70 liter üzemanyaghoz megfelelő mennyiség, és 2000 km futásteljesítménynél lehet érezni a hatását.

Nos, nem gondoltam volna, hogy ezzel a tudással gazdagodva térünk majd haza a kis dízel autónkkal. Minden utazásunk során tanulunk valamit egyébként, talán ezért is szeretünk ennyire világot látni. Ez a mostani új ismeretanyag azonban annyira kézzelfogható, nem számítottam rá, hogy ilyen információval fogunk gyarapodni a tihanyi utunk során. Mindenesetre mi meg is rendeltük a terméket az Olajwebshop webáruházból, és alig várjuk, hogy a saját autónkon is teszteljük! Elvégre nem akárki ajánlotta a figyelmünkbe a porlasztó tisztítást. Ha neki bevált, biztos vagyok benne, hogy mi sem fogunk csalódni! Próbáljátok ki ti is!