A zárjavítás 0-24 elérhető, szerencsére!

Szponzorált tartalom

zárjavítás
zárjavítás

Persze, hogy akkor romlik el a zár, amikor az ember valahova nagyon siet! Amikor nincs idő vacakolni, menni kell, vagy mikor végre az ember ledőlne otthon egy hosszú napot követően. Így szokott ez lenni, bár hozzáteszem, esetünkben voltak jelek, amik arra utaltak, hogy előbb vagy utóbb bekövetkezik a dolog.

Nálunk ez akkor történt meg, amikor egy pénteki napon végre letudva a suli, ovi, munka és az edzések. Amikor másra sem vágytunk, mint végre enni egy finom vacsorát és zuhanyzás után eltenni magunkat holnapra. Na de hazaérve egyszerűen nem tudtuk kinyitni a bejárati ajtót, ami ráadásul biztonsági záras, tehát egyébként sem egy egyszerű eset. Éljen a mobilnet! Azonnal rákerestem, hogy zárjavítás non stop, hiszen már egészen késő volt és biztos voltam benne, hogy szűkösek a lehetőségek.

Budapesten vagy egy cég, ami egyébként vidéken is sok helyen dolgozik, ők 0-24 elérhetőek. A Zárbarátot tárcsáztam, majd arra gondoltunk, hogy úgyis mire kiérnek, akár el is mehetünk valahová vacsorázni. Szerencsére a közelben van egy jó étterem, de éppen hogy kikértük az ételeket, már csörgött is a telefonom, hogy a zárszerelő megérkezett a címre, de nem talál senkit. Fogtam a kabátomat és hazarohantam. Nagyon készséges volt a szervizes, hiszen megvárt, ráadásul nagyon gyorsan ki tudta nyitni a zárat.

Ez volt az első lépés, hogy visszatérhessen minden a megszokott kerékvágásba, de pont azt nem szerettem volna, hogy minden maradjon úgy, ahogyan volt. Megkérdeztem, hogy megjavítaná-e a zárat? A válasz természetesen igen volt, plusz ott helyben megtörtént a zárjavítás és még csak várni sem kellett semmilyen alkatrészre, minden egyből kéznél volt neki!

Ha SOS zárjavítás kell vala bárkinek, akkor örömmel jelentem, hogy a Zárbarát zárszerviz nem csak a főváros minden kerületében van jelen, hanem vidéki városok sokaságában, ahol szintén azonnali kiszállással dolgoznak! Ünnepnapokon és hétvégén is elérhetőek!